Poliisi lavasti Snoop Doggin – porttikielto Britanniaan kumottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Snoop Dogg sai viime vuoden maaliskuussa porttikiellon Britanniaan, koska hän oli viiden muun miehen kanssa joukkotappelussa Heathrow’n lentokentällä vuonna 2006.

P.Diddyn kanssa kiertueella ollut Snoop valitti porttikiellosta oikeuteen ja sai lopulta tammikuussa luvan astua Britannian kamaralle. Paikallinen Rajavartiolaitos pysyi kuitenkin kannassaan ja valitti. Nyt oikeus on viimein kumonnut Snoopin porttikiellon, ja hän pääsee jatkossa taas matkustamaan Britanniaan.

Oikeus teki päätöksensä nähtyään videon vuoden 2006 kahakasta. Videolla Snoop Dogg leikkii lasten kanssa, eikä menetä malttiaan, vaikka poliisi tönii häntä useaan kertaan. Välikohtauksen jälkeen videolla nähtiin myös hiphop-tähden asettaminen käsirautoihin, eikä hän siinäkään tilanteessa vastustellut lainkaan.

Tuomarin mukaan todellinen syyllinen tappeluun oli Snoopin sijaan lentokentän poliisi, joka provosoi artistia. Lisäksi poliisi on antanut julkisuuteen ja viranomaisille valheellisia lausuntoja artistin osallisuudesta joukkotappeluun.

Uusimmat