Ari Koivunen on kotoisin Gambiasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun tuorein voittaja Ari Koivunen juhlii pian sadatta keikkaansa. Juhlaesiintyminen nähdään Helsingin Nosturissa vappupäivänä 1. toukokuuta.

Koivunen kertoo verkkosivustollaan, että virallisiksi keikoiksi on hyväksytty jokainen koko bändin esiintyminen, jolla on soitettu Ari Koivusen omaa materiaalia. Akustisia trioesiintymisiä ja puhtaita coverkeikkoja ei siis ole tähän keikkamäärään sisällytetty lainkaan.

Ari Koivusen yhtyeen ensimmäinen julkinen esiintyminen nähtiin 18. toukokuuta 2007 Tampereen Särkänniemessä. Yhtye kasattiin keväällä 2007 pääosin Arin vanhoista tuttavista. Se ei ehtinyt soittaa Fuel For The Fire -albumilla, mutta bändi levytti platinapainoksen bonusraidat ja soittaa kesäkuussa julkaistavalla kakkosalbumilla.

Keikkojensa takia hotelleissa lähes työkseen asuva Koivunen ihmetyttää nykyisin hotellien henkilökuntaa ilmoittamalla sisäänkirjauduttaessa kotimaakseen Gambian. Todellisuudessa hän on kuitenkin kotoisin Kouvolasta ja asuu nykyisin Lahdessa ja Helsingissä.