Coldplay jakaa musiikkiaan ilmaiseksi verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Coldplay-yhtye jakaa musiikkiaan ilmaiseksi verkossa, kun bändin uuden Viva La Vida Or Death And All His Friends -levyn ensimmäinen single Violet Hill on viikon ajan vapaasti ladattavissa yhtyeen verkkosivustolla www.coldplay.com.

Singlen ilmaisjakelu aloitetaan tiistaina 29. huhtikuuta kello 14.15 Suomen aikaa. Kappale julkaistaan samaan aikaan myös radioissa. Musiikkinsa ilmaisjakelun lisäksi Coldplay julkistaa myös kaksi ilmaista keikkaa. Ne nähdään Lontoon Brixton Academyssa 16. kesäkuuta ja New Yorkin Madison Square Gardenissa 23. kesäkuuta.

Coldplayn uusi albumi Viva La Vida Or Death And All His Friends julkaistaan Suomessa 13. kesäkuuta. Albumin on tuottanut legendaarinen Brian Eno yhdessä Markus Dravsin kanssa.