Hiphop-tähden murhasta epäilty vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisesta Run DMC -yhtyeestä tutun Jam Master Jay:n taannoisesta murhasta epäilty mieshenkilö Ronald ”Tinard” Washington on tuomittu 17 vuodeksi vankeuteen. Pitkä tuomio ei kuitenkaan tullut murhasta, vaan ryöstöjen sarjasta.

Tyttöystävä väittää Washingtonin murhanneen hiphop-tähden newyorkilaisen levytysstudion edustalla lokakuussa 2002, mutta 40-vuotias Ronald on kiistänyt väitteet. Häntä ei ole asetettu vielä edes syytteeseen murhasta.

Syyttäjä pyrki oikeudenkäynnissä siihen, että Jam Master Jayn ja erään toisen miehen murhaepäilyt olisivat vaikuttaneet ryöstötuomioon pidentävästi. Tuomari Nina Gershon ei kuitenkaan antanut epäilyjen vaikuttaa tuomioonsa ja määräsi Washingtonin 17 vuodeksi kiven sisään.

Uusimmat