Andy McCoy riehui Ari Koivusen keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hanoi Rocks -yhtyeestä tuttu rokkari Andy McCoy aiheutti sunnuntaina välikohtauksen Idols-tähti Ari Koivusen keikalla helsinkiläisessä ravintolassa. Sekoilu kulminoitui siihen, että Andy kuristi Koivusta kurkusta esiintymislavalla kesken tämän esiintymisen.

Asiasta kertoneen 7. päivää -lehden mukaan McCoy nousi esiintymislavalle Ari Koivusen keikan aikana. Ari ehdotti, että Andy olisi esittänyt hänen kanssaan Metallican Enter Sandman -kappaleen, mutta vahvasti juopunut Andy oli ilmeisesti eri mieltä.

Artisteilla syntyi aiheesta lyhyt sanaharkka, jonka päätteeksi Andy päätyi kuristamaan Aria. Lavalle nousivat nopeasti Kristian Meurman ja konsertin järjestänyt Mike Lynch, jotka saivat irrotettua rokkarin Koivusen kurkusta. Andy ei rauhoittunut vielä tämän jälkeenkään. Kahakan tiimellyksessä hän heitti myös mikrofonilla ravintolan asiakasta päähän.