Madonna ja Justin Timberlake viettivät kostean illan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upean Hard Candy -albumin juuri julkaissut popin supertähti Madonna ja levyllä sekä tuottajana että laulajana vieraileva poptähti Justin Timberlake viettivät keskiviikkona yhdessä railakkaan juhlaillan.

Madonna kertoi parivaljakon kosteasta juhlinnasta torstaiaamuna Ryan Seacrestin isännöimässä radio-ohjelmassa. Supertähti myönsi olevansa krapulassa ja kertoi juhlineensa edellisenä iltana levynsä menestystä yhdessä Timberlaken kanssa konserttinsa jälkeen.

– Meidän oli pakko juhlia. Päätimme, että olimme molemmat tehneet kovasti töitä ja että ansaitsimme pitää hauskaa. Otin hieman tequilaa ja siihen ehkä tilkkasen limeä, Madonna kertoi.

Madonna ja Timberlake tuskin tunsivat toisiaan alkaessaan työstää yhdessä materiaalia Hard Candy -albumille. Madonna kertoi haastattelussa jännittäneensä työskentelyä Justinin kanssa ja pelänneensä erityisesti tämän reaktioita ideoihinsa.

– Justin on hyökkäävä, mutta ei lainkaan huonossa mielessä. Hän on myös uskomattoman vastuuntuntoinen ja hyvä siinä mitä tekee. Uskon, että hänellä on vielä pitkä tulevaisuus alalla, Madonna ylisti Timberlakea.

Samalla hän otti kantaa myös teinitähti Miley Cyrusin kuvaskandaaliin vaatimalla, että lehdistön tulisi jättää hänet rauhaan.