Mariah Careyn avioliitto vahvistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen viikon aikana on liikkunut tietoja Mariah Careyn avioitumisesta miehensä, hiphop-tähti Nick Cannonin kanssa. Nyt asiaan on viimein saatu virallinen vahvistus, kun Cannonin perheenjäsenet myönsivät pariskunnan avioituneen Careyn kotona Bahamalla.

– Nick soitti meille ja sanoi, että huhut pitävät paikkansa. Olemme onnellisia hänen puolestaan, jos tämä tekee hänet onnelliseksi, Linda Cannon kertoi E! Onlinelle.

Kyseessä on siten 39-vuotiaan Mariah Careyn toinen avioliitto. 29-vuotias Nick Cannon oli aiemmin kihloissa malli Selita Ebanksin kanssa, mutta he eivät olleet naimisissa. Siitä huolimatta Careyllä näyttäisi olevan nyt nimettömässään samainen sormus, jonka Cannon antoi aiemmin Ebanksille, eli kyseessä on mahdollisesti kierrätyssormus.