Lindsay Lohan Ruma Betty -sarjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lähinnä juhlimiseen keskittynyt näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on vihdoin päässyt kiinni työelämään. Päihderiippuvuutensa kanssa paininut neito on kiinnitetty vierailevaksi tähdeksi amerikkalaiseen Ruma Betty -televisiosarjaan. Lohan näyttelee ohjelmassa sarjan päähenkilön Betty Suarezin koulukaveria.

21-vuotias Lohan on jo aloittanut sarjan kuvaukset, ja esiintyy sarjan Amerikassa meneillään olevan kauden päätösjaksossa. Lisäksi hän tulee olemaan mukana viidessä tulevan kauden jaksossa, Daily Mail -julkaisu kertoo.

Lohanin lupaava näyttelijänura katkesi taannoin päihdeongelmiin, joiden takia hän menetti useita elokuvaprojekteja. Sittemmin neito on kuitenkin ottanut itseään niskasta kiinni ja päättänyt saada uransa uuteen nousuun.

Tällä hetkellä Lohan työstää televisiotyön ohessa myös uutta musiikkia sekä tähdittää tulevaa Jack Blackin elokuvaa Ye Olde Times.