Panu Larnoksen musiikkivideo kuvataan Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden Idols-finalisti Panu Larnos julkaisee pian esikoisalbuminsa Million Miles. Akun tehtaalla kevään aikana äänitetyn albumin ensimmäinen single on jo saanut ensisoittonsa radioaalloilla.

Viime vuoden Idols-vuosikerta on ollut varsin hyvä, sillä finalistien albumit ovat myyneet jalometallia, kirkkaimpana tähtenä Panun seurustelukumppani ja Emma-palkittu Vuoden naisartisti Anna Abreu.

Toukokuussa Panu matkaa tamperelaisen tuotantoyhtiö Legendan kanssa melkein ”miljoonan mailin” päähän, kun nimikappaleen musiikkivideo kuvataan Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä Cannesissa ja Nizzassa.

Äitienpäivän aattona 10. toukokuuta Panu esiintyy ensimmäisen kerran yhtyeensä kanssa Ideaparkissa Lempäälässä. Million Miles -albumilla kuullaan ensimmäisen kerran Anssi Kelan tuotantoa englanniksi. Kauniiseen balladiin You´re The One I Need sanat on kynäillyt artisti Panu Larnos itse.