GTA IV odotetusti myyntilistan kärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla julkaistu Grand Theft Auto IV -konsolipeli on noussut odotetusti Suomen virallisen pelimyyntilistan kärkipaikalle.PlayStation 3 ja Xbox 360 -laitteille julkaistu peli on tällä hetkellä listaykkönen myös muualla maailmassa.

Suomen myyntilistan toisella sijalla on niin ikään uusi tulokas Nintendo Wiin Wii Fit, joka tuo konsolipeleihin kuntoilunäkökulman. Tosin jo monet aikaisemmat Wiin pelit ovat hengästyttäneet pelaajia fyysisyydellään. Edellisen listan ykkönen, Mario Kart, putoaa tällä viikolla kolmanneksi ja edellisen listan kakkonen, NHL08, viidenneksi.

Uusina tulokkaina pelien myyntilistalle palaavat sijalla kuusi oleva Call Of Duty 4 ja sijalla kahdeksan oleva Singstar Legends. PS3:n Grand Turismo 5 Prologue putoaa kolmannelta sijalta peräti sijalle kymmenen.

Suomen virallinen pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä.