Lindsay Lohan varasti minkkiturkin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Nicole Richien rokkarimiehen, Joel Maddenin, kanssa Los Angelesissa juhlinut poppari-näyttelijä Lindsay Lohan on saanut niskaansa syytökset arvokkaan minkkiturkin varastamisesta.

Opiskelija Masha Markovan mukaan Lindsay varasti hänen yli 7.000 euron arvoisen minkkiturkkinsa. Markova oli taannoin juhlimassa New Yorkin Manhattanilla sijaitsevalla 10AK -klubilla, kun hän kadotti turkkinsa, The Sun uutisoi.

Tämän jälkeen lehtikuvissa nähtiin samanlaiseen turkkiin pukeutunut Lindsay Lohan, mikä herätti Markovan epäilykset. Hän saikin pian selville, että Lindsay oli ollut juhlimassa samassa newyorkilaisessa yökerhossa turkin katoamisiltana.

Opiskelija otti Lohaniin yhteyttä lakimiehensä välityksellä, ja lopulta hän saikin isoäitinsä antaman turkin takaisin. Markovan mukaan palautettaessa turkissa oli repeämä ja se haisi tupakalle ja alkoholille.