Pete Doherty ulos vankilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Narkkarirokkari Pete Doherty on jälleen vapaalla jalalla, kun hänen 29 päivän vankeustuomionsa päättyi jo kahden viikon lusimisen jälkeen. Babyshambles-yhtyeen kaulahahmo tuomittiin vankilaan muiden muassa huumesekoiluistaan.

Viime lokakuussa Doherty sai tuomion ajokortitta-ajamisesta vakuuttamattomalla autolla sekä kokaiinin, heroiinin, ketamiinin ja kannabiksen hallussapidosta. Ehdoton vankeustuomio on siis nyt päättynyt, mutta ehdollinen tuomio jatkuu yhä.

Pete Doherty joutuu käymään aika-ajoin myös oikeudessa kertomassa tilanteestaan. Lisäksi hänen on pakko osallistua vieroitusohjelmaan. Vankilasta päästessään narkkarirokkari kertoi ulkona odottaneille toimittajille odottavansa erityisesti rommikolan nauttimista ja kissojensa tapaamista.