Mischa Barton: Kaikilla naisilla on selluliittiä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Mischa Barton kuvattiin viime viikolla Australiassa hotellinsa parvekkeella yläosattomissa. Nakuilua enemmän kuvat saivat aikaan kohun tähden selluliittiongelman suhteen.

Vasta 22-vuotiaan neitokaisen jaloista selvisi paha selluliittiongelma, ja nyt Mischa Barton on selitellyt tapausta ja kertonut olevansa tyytyväinen vartaloonsa.

– Jokaisella naisella on selluliittiä. En ole koskaan väittänytkään, että minulla olisi täydellinen vartalo. Minä syön terveellisesti, kuntoilen ja tunnen oloni mukavaksi. Tulen eurooppalaisesta perheestä, ja eurooppalaiset naiset ovat usein tyytyväisiä vartaloonsa, Mischa Barton kertoi Daily Mail -lehden mukaan.

– Jos olen kunnossa ja kykenen täyttämään odotukset näyttelijänä, se on ainoa asia, jolla on minulle väliä. Lehdissä on ollut paljon ilkeitä huhuja minusta. Olisin maailman masentunein ihminen, jos itkisin jokaista juttua.