Timbaland historialliselle keikalle Lahden mäkimonttuun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken menestyksekkäin hiphop- ja r&b-tuottaja Timbaland saapuu elokuussa konsertoimaan Suomeen. Tuolloin supertähti esiintyy Lahdessa osana Music Televisionin järjestämää tapahtumasarjaa.

Timbaland, oikealta nimeltään Timothy Z. Mosley, nousee lavalle Lahden mäkimontussa 23. elokuuta. Konsertin järjestäjien mukaan kyseessä on Timbalandin ensimmäinen virallinen livekonsertti koko maailmassa. Supertuottajan kanssa konsertissa esiintyy Keri Hilson.

Timbaland on artisti-tuottaja, jonka meriittilistalla saisi täytettyä suuremmankin artikkelin. Hänen viimeaikaisia kansainvälisiä megahittejään ovat levyttäneet muiden muassa Madonna, Justin Timberlake, Nelly Furtado, 50 Cent, Pussycat Dolls ja Jay-Z.

Muille tekemiensä hittien lisäksi myös Timbaland itse on levyttänyt menestyskappaleita. Hänen viideltä albumiltaan on lohkaistu useita ykköshittejä. Tähden Suomen vierailu on siis käytännössä millä mittapuulla tahansa hiphop- ja r&b-maailman kovin juttu tänä vuonna Suomessa.