Kylie Minoguen kiertueen aloitus oli vaarassa peruuntua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen Kylie Minogue käynnisti tiistaina kovasti odotetun maailmankiertueensa Pariisista. Kiertueen alku sujui kuitenkin kaikkea muuta kuin hyvin.

Harjoituksissa ilmeni merkittäviä teknisiä ongelmia ja Kylie itse kärsi kurkkutulehduksesta, The Sun uutisoi. Tästä syystä koko avauskeikka oli vaarassa peruuntua. Lopulta keikka vietiin kuitenkin läpi, mutta vain rimaa hipoen.

– Siihen nähden, että Kylie ei kyennyt laulamaan perjantaina ja lava ei toiminut maanantaina, on ihme, että konsertti saatiin vietyä läpi. Onneksi saimme korjattua ongelmat ja avauskeikka on nyt takana, lähde kertoi.

Kiertue sisältää yhteensä 53 konserttia, joista kuusi konserttia putkeen Lontoon 02 Arenalla. Pariisista alkanut massiivinen turnee suuntaa 13. kesäkuuta myös Suomeen. Kiertue päättyy 2. elokuuta.