Lindsay Lohania epäillään jo toisesta varkaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan jäi äskettäin kiinni arvokkaan minkkiturkin varastamisesta newyorkilaisesta yökerhosta. Poppari palautti turkin sen oikealle omistajalleen, kun tämän lakimies oli ottanut yhteyttä.

Nyt Lohania epäillään jo toisesta vaatevarkaudesta. 23-vuotias malli Lauren Hastings väittää Lindsayn varastaneen viime vuonna järjestettyjen juhlien aikaan hänen vaatekaapistaan vaatteita tuhansien dollarien arvosta.

Transformers-elokuvasta tutun Shia LeBeoufin kanssa nykyisin seurusteva Hastings järjesti kotonaan viime vuoden keväällä juhlat, joissa oli paikalla myös Lindsay Lohan. Malli ilmoitti epäilyistään myös Lohanille, joka syytti Hastingsia mielenvikaiseksi.

– Käytännössä vaatekaappini tyhjennettiin. En halua, että Lindsay pääsee kuin koira veräjästä, Hastings totesi Inside Edition -ohjelman haastattelussa.

Poliisin mukaan tapauksesta ei ole tarpeeksi näyttöä syytteen nostamiseen.