Jennifer Aniston keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta tähdeksi noussut näyttelijä Jennifer Aniston on jatkanut julkista kuherteluaan uuden miesystävänsä John Mayerin kanssa. Nyt pariskunta on viettänyt helliä hetkiä hotellin uima-altaalla Miamissa.

Paparazzikuvien perusteella vain bikineihin viime viikkoina pukeutunut Jennifer Aniston suukotteli miestään avoimesti, eikä välittänyt silminnäkijöistä. Tällä kertaa Aniston oli valinnut bikinivalikoimistaan violetit bikinit, jotka eivät juuri peitelleet sitä, että uima-altaan vesi oli ilmeisen kylmää.

Katso Jenniferin ja Johnin kuvat tästä!

John Mayer on Suomessa hieman vähemmän tunnettu 30-vuotias laulaja-lauluntekijä. Yhdysvalloissa hän on menestynyt hyvin ja Mayer on palkittu esimerkiksi Grammy-pystillä.