Tässä ovat maailman kuumimmat naiset!

Viihdeuutiset · Stara.fi

FHM-lehden miljoonat lukijat rankkaavat vuosittain järjestykseen maailman seksikkäimmät naiset, ja kilpailevan Maxim-lehden lukijat puolestaan maailman kuumimmat naiset. Tämän vuoden tulokset on nyt julkistettu.

Äänestäneiden mielestä maailman kuumin nainen on amerikkalainen 29-vuotias supermalli Marisa Miller, joka löydettiin malliksi 16-vuotiaana sanfranciscolaisesta kahvilasta. Hänen kerrotaan olevan nykyisin amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma.

Planeetan toiseksi kuumin nainen on jo vuosia äänestyksen kärkipaikoilla komeillut näyttelijä Scarlett Johansson, joka kihlautui pari viikkoa sitten. Justin Timberlaken tyttöystävä, näyttelijä Jessica Biel, sijoittui äänestyksessä tänä vuonna kolmanneksi.

Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria oli neljäs. Kymmenen kuumimman naisen joukkoon mahtuivat myös Sarah Michelle Gellar, Elisha Cuthbert, Eva Mendes, Christina Aguilera, Lindsay Lohan ja Ashley Tisdale. Lohan oli viime vuonna listan ykkönen.