Lily Allen vilautti ilman alushousuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä poptähti Lily Allen on nähty viime aikoina muutamankin kerran lehtien palstoilla yläosattomissa. Viime viikolla hän vietti railakasta lomapäivää yläosattomissa hotellinsa uima-altaalla, ja nyt hänet on kuvattu viettämässä iltaa läpinäkyvässä asussa.

Hiuksensa blondiksi taannoin vaalentanut 23-vuotias poppari lomailee edelleen Ranskan Rivieralla, ja tällä kertaa läpinäkyvän asuvalinnan lisäksi poppari oli jättänyt alusvaatteensa hotellihuoneeseen. Niinpä paparazzien kuvissa drinkkejä nauttiva Allen esittelee tahattomasti – tai tahallisesti – intiimejä ruumiinosiaan asunsa läpi.

Lily Allen on alituisilla vilautuksillaan nousemassa kovaa vauhtia niin ikään vilautuksistaan tunnettujen Britney Spearsin, Paris Hiltonin ja Lindsay Lohanin joukkoon. Katso kuva Lily Allenin vilautuksesta tästä!