Pikku G tekee paluun nimellä Gee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien kotimainen hiphop-tähti Pikku G on tekemässä paluun musiikkimarkkinoille. Räjähdysvaara -levyllään viisi vuotta sitten listojen kärjet valloittanut artisti tunnetaan Staran saamien tietojen mukaan jatkossa nimellä Gee.

Gee, eli Henri Vähäkainu, on mukana ensi viikolla julkaistavalla Syvällä pelissä -kokoelmalevyllä kappaleellaan Mr. Coolness. Kappaleella vierailee myös Idols-kilpailusta tuttu Roni Tran. Kappaleen lyriikat ovat Vähäkainun itsensä käsialaa.

Syvällä pelissä -tuplakokoelman ensimmäisenä singlenä lohkaistaan ensi viikolla sen nimikappale, jonka esittävät Elastinen, Cheek ja Lord Est. Yhteensä levyltä löytyy 29 kappaletta lähes yhtä monelta eri esittäjältä. Mukana ovat esimerkiksi Kapasiteettiyksikkö, Loos Koos, Näkökulma, Asa, Joniveli ja Pyhimys.

Syvällä pelissä tuottaa levyn lisäksi muiden muassa samannimistä DVD-julkaisua, verkkosivustoa ja klubitapahtumia. Elokuussa yhtiö järjestää Tampereella Blockfest-tapahtuman.