Lindsay Lohan käräjille varkaudesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohania syytettiin taannoin arvokkaan turkin varastamisesta. Opiskelija Masha Markova kertoi oman turkkinsa kadonneen yökerhosta ja nähtyään samanlaisen turkin Lindsay Lohanin päällä lehtikuvissa, päätteli hän Lohanin anastaneen turkin. Lohan oli nimittäin ollut samaisessa yökerhossa turkin katoamisiltana.

Markova sai isoäitinsä perintöä olevan turkin mystisesti takaisin sen jälkeen, kun hänen asianajajansa oli lähestynyt Lohanin asianajajia asian tiimoilta. Palautuneessa turkissa oli tosin repeämä ja se haisi alkoholille ja tupakalle. Nyt Markova on nostanut Lohania vastaan syytteen kyseisestä tapauksesta, New York Post -lehti kertoo.

Kanteessa Lohanin toimia kuvaillaan tahallisiksi, epäoikeudenmukaisiksi sekä ilkeiksi. Samalla siinä todetaan Markovan kärsineen paljon turkin katoamisesta aiheutuneesta mielipahasta. Lohania vastaan on olemassa todisteita, sillä New York Post -lehti julkaisi pari viikkoa sitten kuvia turkin katoamisillalta, ja kuvissa Lohan menee sisään ja poistuu 10ak -nimisestä yökerhosta, josta turkki varastettiin.

Yökerhoon sisään mennessään Lohanilla on päällään musta takki, mutta poistuessaan tähdellä on päällään samanlainen vaalea turkki, joka ilmoitettiin Markovan toimesta kadonneeksi. Lohanin edustajat eivät ole kommentoineet tapausta saati varkaussyytettä millään tavalla.