Lindsay Lohanin kuumat lesbosuudelmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan on ollut jo pitkään lesbohuhujen keskiössä, ja nuo huhut ovat saaneet jälleen uutta tuulta alleen, kun tähti vietti helliä hetkiä ystävänsä, DJ Samantha Ronsonin kanssa.

Pariskunnaksi mielletty kaksikko halaili toisiaan hellästi Cannesin elokuvajuhlilla, ja lopuksi Lindsay ja Samantha vaihtoivat myös suudelmia. Heidät ikuistettiin hellissä tunnelmissa paikallisella huvijahdilla, jolla pari oli viettämässä iltaa. Lohan ja Ronson saapuivat paikalle ja poistuivat paikalta käsi kädessä.

Viime vuonna New York Times -lehti julkaisi Lindsay Lohanin MySpace-keskusteluja, joissa hän kertoi haluavansa mennä naimisiin Samanthan kanssa. Lohanin ja Ronsonin suhteesta on huhuttu myös aikaisemmin. Lindsay näyttelee Samanthaan perustuvaa hahmoa myös valkokankaalla. Samanthan veli on maineikas tiskijukka Mark Ronson, jonka ystäviin lukeutuu puolestaan Dj AM, jota Lindsay taannoin deittaili.

Katso Lindsayn lesbosuudelmat tästä!