All 90’s

Albumit · Stara.fi

Kasaribuumi jo väistyttyä julkaisuun on aikajanaa mukaillen tullut luonnollisesti iso kasa ysärihittejä. Alan kokoelmissa laatuhajonta on erittäin suurta, mutta onneksi mukaan mahtuu myös laadukkaita kokoelmia. Yksi parhaista dancealan koosteista on tuore All 90’s -triplakokoelma.

Kolmen levyn kooste sisältää yhteensä 45 kappaleen verran ysärihittejä. Kaksi levyllistä on alkuperäistä materiaalia ja yksi uudempia covereita ja remixejä. Originaalit on valittu erittäin ammattimaisesti, eikä mukaan ole mahtunut juurikaan täytebiisejä, jotka ovat yleensä ongelmana näillä kokoelmilla. Kooste sisältää erittäin hyvän otoksen parhaista ysäridanceista.

Ensimmäinen levy keskittyy danceen ja kakkoslevy housempaan osastoon. Mukana ovat muiden muassa Haddawayn What Is Love, Snapin Rhythm Is A Dancer, Mr. Presidentin Coco Jamboo, Coronan The Rhythm Of The Night, Aquan Barbie Girl, Culture Beatin Mr. Vain, Robin S:n Show Me Love, Mousse T:n Horny, Felixin Don’t You Want Me, Everything But The Girlin Missing, Reel 2 Reelin I Like To Move It ja Jaydeen Plastic Dreams.

Kokonaisuutena tässä on erittäin laadukas kooste ysärihittejä. Joitain säröjä kuitenkin on, sillä KWS:n ysärihitti Please Don’t Go on mukana väärän artistin esittämänä ja remix-levyn valinnoissa on mukana myös todellista kahden markan puuta heinää. Originaalit ovat viiden tähden veroisia, mutta heikko remix-kooste vie kokonaisuudelta yhden pisteen.

Pisteet 4/5