Amy Winehouse missasi oman palkintojenjakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse on jälleen toilaillut julkisesti. Tällä kertaa narkkaripoppari myöhästyi gaalaillasta sillä seurauksella, että hän missasi oman palkintojenjakonsa.

Kyseessä oli arvostettu Ivor Novello -gaala, jossa Winehouse palkittiin parhaasta kappaleesta Love Is A Losing Game. Palkintoa jaettaessa Amy ei kuitenkaan ollut paikalla, joten hänen Mitch-isänsä joutui nousemaan lavalle noutamaan palkintoa.

Isä piti tyttärensä puolesta myös kiitospuheen, jossa ei yllättäen mainittu lainkaan Winehousen vankilassa istuvaa aviomiestä Blake Fielder-Civiliä, mutta muistettiin kiittää muiden muassa tuottaja Mark Ronsonia sekä David Gilmouria.

– En tiedä mitä teen täällä lavalla. Amy ei ikävä kyllä päässyt tulemaan, mutta hän lähettää teille rakkaimmat terveisensä. Hän pyysi minua kiittämään Ivoria siitä, että se oli ensimmäinen, joka huomasi hänen lahjakkuutensa, isä saneli kiitospuheessan.

Amy Winehouse saapui paikalle vasta palkintojenjaon loppuessa. Hänet palkittiin huumesekoiluistaan huolimatta samalla palkinnolla myös viime vuonna. Tuolloin voitokas kappale oli Rehab.