Hulk Hogan ja tytär auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin Wrestling-tähti Hulk Hogan joutui tyttärensä kanssa auto-onnettomuuteen sunnuntaina iltapäivällä Kaliforniassa. Showpainitähti, oikealta nimeltään Terry Bollea, oli ajamassa 20-vuotiaan tyttärensä kanssa Bayside-sillalla Clearwaterissa, Floridassa, kun paikalla tapahtui ketjukolari.

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti. Syylliseksi epäillään tällä hetkellä Hogania, sillä hänen ohjastamansa Mercedes-Benz -auton kerrotaan törmänneen ensimmäisenä edellä ajavan auton perään, TMZ uutisoi.

Auto-onnettomuus on perheelle jo toinen lyhyen ajan sisällä. Hoganin poika Nick Bollea suorittaa parhaillaan saamaansa kahdeksan kuukauden vankeustuomiotaan törkeästä liikenteen vaarantamisesta. Hän kolaroi viime vuonna pahasti samaisessa Clearwaterin kaupungissa. Tuolloin hänen ystävänsä vammautui vakavasti.