Ashlee Simpson alastomana isosiskonsa kotibileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Ashlee Simpson ei välttämättä kuulu Hollywoodin räväkimpiin tähtiin, mutta nyt hän on paljastanut osaavansa tarvittaessa myös irrotella kunnolla.

Esikoistaan parhaillaan odottava tähti kertoi ottaneensa osaa kotibileisiin kuokkavieraana ja kaiken lisäksi täysin alastomana. Hän nimittäin paljasti kiusanneensa isosiskoaan Jessica Simpsonia ottamalla osaa siskon järjestämiin juhliin ilman rihman kiertämää.

– Minulla oli tapana raivostuttaa Jessicaa. Kerran, kun olin vielä pikkutyttö, Jessicalla oli kaikki ystävänsä kylässä, kun ryntäsin huoneeseen alastomana, Ashlee kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Äskettäin Fall Out Boy -yhtyeestä tutun rocktähti Pete Wentzin kanssa avioitunut Ashlee paljasti viime viikolla vilauttaneensa intiimialueitaan jo parin ensitapaamisella. Hän tunnusti nostaneensa hameen korviinsa, mutta korosti tapaamisen olleen rakkautta ensi silmäyksellä. Wentz tosin kertoi, ettei Ashlee edes muistanut häntä tuon ensitapaamisen jälkeen.