Megan Fox näykkii pehmonallea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimäksi naiseksi äskettäin FHM-lehden miljoonien lukijoiden toimesta valittu näyttelijä Megan Fox on nyt viihdelehdissä haluttua materiaalia, ja hän esiintyikin taannoin myös FHM-lehden sivuilla seksikkäissä kuvissa.

Osa kuvista on siis nähty jo aiemminkin, mutta nyt tuosta vanhasta kuvaussessiosta on julkaistu myös uusia otoksia, joissa Megan Fox esimerkiksi näykkii pehmonallea ja poseeraa alusvaatteissaan.

Beverly Hills 90210 -sarjasta tutun Brian Austin Greenin kanssa seurusteleva Megan Fox kuvaa parhaillaan Jennifer’s Body -elokuvaansa. Hän näyttelee elokuvassa Jennifer Check -nimistä cheerleaderia, josta tulee miespuolisen luokkatoverinsa tappaja. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2009.

Katso Megan Foxin kuvat tästä!