Teinitähti Miley Cyrus kärsii nakukuvakohusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

15-vuotias amerikkalainen teinitähti Miley Cyrus on ollut viime kuukausina otsikoissa uransa sijaan pääasiassa paljastavien valokuviensa johdosta. Nyt poppari on jälleen kertonut kärsivänsä kuvakohusta.

Näyttelijä-laulajan itse ottamistaan valokuvista alkunsa saanut kohu sai lisää puhtia, kun Miley esitteli paljasta pintaa Vanity Fair -lehden kuvissa. Tuolloin hän kertoi katuvansa osallistumista lehden kuvaukseen. Kohun seurauksena Cyrus on kertonut harkinneensa jopa koko viihdealan jättämistä.

– Joskus hän kertoo minulle puhelimessa, ettei jaksa enää ja harkitsevansa alan jättämistä. Hän ei olisi uskonut, että ihmiset katsoisivat hänen kuviaan tuolla tavalla, vastanäyttelijä Perez de Tagle kertoi E! Onlinelle.

Viimeksi viime viikolla internetiin päätyi uusia seksikkäitä kuvia Mileystä. Kuvissa alusvaatteisillaan keikistelevä Miley nostaa t-paitansa helmaa paljastaen vatsansa.