Klamydian Vesku: ”Tavaraa tuli molemmista päistä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna 20-vuotispäiviään juhliva Klamydia suuntaa juhlakiertueensa toiselle osuudelle 6. kesäkuuta Vaasasta. Juhlaturneepäättyy 16. elokuuta Kouvolaan.

Kiertueen ensimmäinen osuus sisälsi 25 keikkaa, joista suurin osa oli lähes loppuunmyytyjä. Toinen erä tahkotaan kesäkuukausina 24 keikan kiertueena klubeilla ja festareilla.

– Kevään kiertueella vapun keikkojen tienoilla iski bändiin todella ärhäkkä vatsatauti ja tavaraa tuli molemmista päistä. Kuopiossa alkoi itsellä varsinainen tyhjennyskuuri, ja vielä kaiken muun kivan lisäksi illan mittaan kuumemittarin elohopea pamahti yli 38 asteen, yhtyeen keulahahmo Vesku kertoi.

– Horjuin lavalle miltei pää kainalossa, mutta hommat hoidettiin. Piti seistä lavalla tietyssä asennossa, ja huutaa vähän hiljempaa, ettei tullut kaikenlaista mukavaa sieltä sun täältä. Olen joskus aatellutkin, että miten laulajana homma hoidetaan ruikkutaudissa. Tulihan tuokin nyt sitten koettua.

Klamydia kiertää kesällä seuraavasti:

6.6. VAASA Yritystilaisuus7.6. POLVIJÄRVI Eastrock Bikemeet20.6. KALAJOKI Kalajoen juhannus21.6. JÄMSÄ Himosfestival27.6. KEMI Corner-Inn28.6. RAAHE Raahe Festival3.7. KAJAANI Kainuun Prikaati4.7. ROVANIEMI Simerock5.7. LAPUA Välipuistorock9.7. VANTAA Tulisuudelma10.7. TAMPERE Saha11.7. LAHTI Lahden yöt12.07. EURA Sieravuori18.7. JUVA Puustock19.7. HÄMEENLINNA Wanaja festival19.7. VAASA Rockperry25.7. SEINÄJOKI Vauhtiajot26.7. KUOPIO Kuopiorock01.8. KOKKOLA Kokkolarock festival02.8. HÄMEENKYRÖ Hämyvestarit08.8. JYVÄSKYLÄ Jyväskylärock festival09.8. SALO Vrock15.8. PORVOO Runebarfest16.8. KOUVOLA Summer Of Rock