Movetron sai kultaa kokoelmallaan – uusi levy syksyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla menestynyt danceyhtye Movetron teki äskettäin paluun julkaisemalla kokoelmalevyn Irtokarkkeja Makeimmat hitit. Nyt albumi on myynyt kultalevyyn oikeuttavat 15.000 kappaletta.

Maaliskuussa ilmestynyt kokoelma sisältää yhtyeen suosituimmat hitit sekä kaksi uutta kappaletta. Levyä on tähän mennessä myynyt yli 16.000 kappaletta. Yhtyeen jäsenet Jukka Tanttari, Timo Löyvä ja Päivi Lepistö ovat parhaillaan studiossa hiomassa uusia kappaleita syksyllä ilmestyvälle uudelle albumilleen.

Bändi lupaa uuden albumin olevan tutun tiukkaa eurodancea. Maistiaisia uudelta albumilta saadaan jo nyt Elä nyt -singlen muodossa. Singlellä mukana myös kotimaisen danceyhtye Dacian remix.

Movetron nähdään kesällä festarikeikoilla seuraavasti:

19.06. Jämsä, Himos Festival20.06. Kalajoki, Juhannus04.07. Varkaus, Z-One05.07. Hanko, Hangon Regatta Weekend (HRW)18.07. Hyrynsalmi, Swamp Rock26.07. Tampere, Kukkaisviikot Juhlateltta31.07. Puumala, Siltakemmakat09.08. Tuuri, Miljoonarock