Tässä on Jodie Fosterin uusi lesborakastaja, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jodie Foster vahvisti viime joulukuussa julkisen salaisuuden lesbosuhteestaan. Hän myönsi seurustelevansa naisen kanssa kiittäessään Cydney Bernardia tuesta urallaan. Pariskunta kasvatti yhdessä myös kaksi Fosterin lasta.

Vain puolen vuoden kuluttua, pari viikkoa sitten, suhde kuitenkin kariutui 14 vuoden jälkeen. Eron taustalla on vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Fosterin uusi ihastus, 41-vuotias käsikirjoittaja Cindy Mort.

– Ei ole helppoa joutua Hollywoodin tunnetuimman lesbon jättämäksi. Kyseessä on kaupungin suurin lesborakastaja-skandaali vuosiin, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.

Tuore pari kuvattiin heidän ollessa shoppailureissulla The Brave One -elokuvan kuvauksissa viime vuonna. Nyt on julkaistu ensimmäinen yhteiskuva pariskunnasta, joka ei vielä tuolloin edes seurustellut. Cindy seurusteli tuolloin tahollaan Kolkyt ja risat -sarjassa näytelleen 55-vuotiaan Melanie Mayronin kanssa.

Katso kuvat tästä!