Tori Spelling sittenkin 90210-jatkosarjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tori Spelling on kiinnitetty mukaan Beverly Hills 90210 -televisiosarjan seuraajaan, CW-sarjaan. Alkuperäinen 90-luvun suosikkisarja oli Torin isän Aaron Spellingin luomus, ja myös tytär pääsi siten ikään kuin ”keittiön kautta” mukaan televisiosarjaan.

Torin mukanaolosta on huhuttu jo pitkään, mutta nyt asiaan on viimein saatu vahvistus. Sarjan tekijät ovat julkaisseet lehdistötiedotteen, jonka mukaan Tori Spelling nähdään sarjassa sivuosassa. Hän esittää edelleen Donna Martin -nimistä hahmoa, joka omistaa uudessa sarjassa Beverly Hillsin kuumimpiin lukeutuvat vaateliikkeen.

Ensi syksynä ensi-iltansa saavan sarjan nuoret päätähdet käyvät shoppailemassa kyseisessä liikkeessä.

Televisiolegenda Aaron Spelling kuoli kaksi vuotta sitten, ja isänsä kanssa riitautunut Tori peri tämän jättiomaisuudesta vain miljoonan. Viime kuussa paljastui, että Beverly Hills 90210 -sarjan kulisseissa tapahtui paljon, ja näyttelijöiden välillä oli myös paljon seksisuhteita.