Ashlee Simpson vaihtaa nimensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naimisiin äskettäin mennyt poptähti Ashlee Simpson on ottamassa miehensä, rokkari Pete Wentzin, sukunimen. Mikäli raskaana olevan tuoreen vaimon päätös pitää, tulee hänestä Ashlee Wentz tai Ashlee Simpson-Wentz.

23-vuotiaan Ashleen tuore aviomies paljasti nimenmuutoksen Ryan Seacrestin isännöimässä KIIS-FM -ohjelmassa. Hän kertoi, ettei vielä tiedä millä nimellä Ashlee tulee jatkossa esiintymään, mutta että vaimon virallisesta sukunimestä tulee pelkkä Wentz.

– Minusta miehen sukunimen ottaminen avioliiton yhteydessä on yksi niistä hienoista naisten perinteistä, joita tulee kunnioittaa, Pete kertoi People-lehdelle.

Pariskunta avioitui 17. toukokuuta Simpsonien perheen kotitalossa Los Angelesissa. Häiden teemana oli Liisa ihmemaassa. Häitä oli todistamassa sata pariskunnan sukulaista ja ystävää.