Mel B:n uhkea bikinivartalo, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Melanie Brown, eli tutummin Mel B, viettää parhaillaan lomaansa Miamissa, Yhdysvalloissa. Samalla spaissari on saanut tilaisuuden esitellä uhkean bikinivartalonsa paparazzeille.

– En ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman amerikkalaisversiosta suoraan Spice Girlsien kiertueelle viime syksynä suunnannut Mel B hehkutti Daily Mail -lehden mukaan.

Uimapuku- ja alusvaatemallina nykyisin Ultimo-merkille toimiva 32-vuotias Melanie siemaili uima-altaalla shampanjaa samalla kun palvoi aurinkoa. Tuttujen leopardibikinien lisäksi hänen yllään nähtiin uuden sopimuksen myötä nyt myös hiukan vaihtelevampaa bikinimallistoa.

Viime viikolla uutisoitiin, että Mel B on suunnannut takaisin studioon työstämään kolmatta soololevyään. Katso neitokaisen bikinikuvat tästä ja tuoreemmat kuvat tästä!