50 Centin luksustalo tuhoutui rajussa tulipalossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Centin miljoonien arvoinen kotitalo on palanut tänään poroksi. Talo tuhoutui täydellisesti ja kuusi ihmistä loukkaantui. Viranomaiset epäilevät tuhopolttoa, ja paikalla onkin tällä hetkellä tutkimusyksikkö selvittämässä syttymissyytä.

Talossa asui 50 Centin entinen naisystävä Shaniqua Tompkins pariskunnan yhteisen lapsen kanssa. TMZ-verkkojulkaisun mukaan Fifty ja Shaniqua nähtiin maanantaina riitelemässä rajusti New Yorkissa. Erittäin äänekäs riita äityi jopa niin suureksi, että 50 Cent yritti käydä entisen naisystävänsä kimppuun.

Pariskunta on riidellyt myös oikeudessa sen jälkeen, kun Fifty heitti Shaniquan ulos omistamastaan asunnosta. Oikeus päätyi asiassa artistin puolelle, mutta Tompkinsille annettiin vuoden loppuun aikaa muuttaa pois talosta.