Denise Richardsin rajujen mustelmien syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Denise Richards on joutunut selittelemään selkäänsä ilmestyneitä outoja mustelmiaan, joiden epäiltiin olevan peräisin jopa pahoinpitelystä. Äskettäin järjestetyssä lehdistötilaisuudessa hänen selkänsä oli nimittäin pahasti mustelmilla.

Richards on nyt katkaissut moisilta huhuilta siivet paljastamalla mustelmien todellisen syyn. Hän on nimittäin kertonut turvautuneensa kuppaukseen yhä jatkuneiden selkäkipujensa takia.

– Minusta tuntuu paremmalta kuppauksen jälkeen. Se ei satu kovinkaan paljon, mutta se näyttää jälkeenpäin siltä kuin joku olisi hakannut minua pesäpallomailalla, Denide Richards kertoi Daily Star -lehden mukaan.

Bond-tyttönäkin aiemmin nähty Denise ei ole ensimmäinen kuppaukseen turvautunut tähti, sillä aiemmin verta ovat selästään valuttaneet myös muiden muassa näyttelijä Gwyneth Paltrow ja poptähti Britney Spears.