Ylen tv-uutiset helposti kännykkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradio on jatkanut varsin nopeaa etenemistään digitaalisen sisällöntuotannon saralla käynnistämällä palvelun, jossa kuluttajat voivat katsoa televisiouutisia nyt myös Nokia Video Center -sovelluksen kautta. Sovellus löytyy tällä hetkellä Nokian N95, N82 ja N78 -laitteista.

Yleisradion videot ladataan laitteeseen streaming-tekniikalla, joten katsojan tulee olla koko katselun ajan 3G- tai WLAN-yhteyden alueella. Ensimmäisessä vaiheessa tarjontaan sisältyy pääasiassa uutisia, mutta jatkossa mukaan on tulossa muutakin ajankohtaista materiaalia.

Yleisradio on toinen suomalainen sisällöntuottaja Nokian Video Centerissä. Ensimmäisenä palvelunsa ehti jo maaliskuussa käynnistää viihdelehti Stara. Staran videopodcastit keskittyvät pääasiassa viihteeseen. Sekä Yleisradion että Staran sisällöt ovat ilmaisia, eli käyttäjä maksaa vain datasiirron hinnan.

Lue palvelun tilausohjeet tästä!