50 Centiä syytetään murhapoltosta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen, kuinka hiphop-tähti 50 Centin omistama miljoona-asunto paloi maan tasalle rajussa tulipalossa. Talo oli sama, jossa Fiftyn entinen naisystävä Shaniqua Tompkins asui parin yhteisen lapsen kanssa ja josta Fifty heitti heidät äskettäin ulos.

Oikeus puolsi 50 Centin oikeutta heittää Tompkins lapsineen ulos talostaan, mutta antoi heille vuoden loppuun saakka aikaa asua talossa. Talo kuitenkin tuhoutui eilisessä palossa täysin ja kuusi ihmistä loukkaantui. Poliisi epäilee paloa tuhopoltoksi. Tapausta edelsi Fiftyn ja Tompkinsin raju riita maanantaina New Yorkissa, jossa 50 Cent yritti myös käydä entisen naisystävänsä kimppuun.

Nyt Shaniqua Tompkins syyttää 50 Centiä murhapoltosta ja uskoo hiphop-tähden olleen syyllinen tulipaloon. Hän väittää artistin uhanneen polttaa talonsa juuri kyseisenä yönä. Tompkins väittää myös kuulleensa jonkun tulevan taloon aamuneljältä, noin tunti ennen palon syttymistä, TMZ uutisoi. Kaikki talossa olleet kuusi ihmistä joutuivat savun hengittämisen vuoksi sairaalahoitoon.