Sharon Stone pyytää anteeksi möläytystään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Cannesin elokuvajuhlilla sammakoita suustaan päästänyt Sharon Stone on nyt pyytänyt anteeksi sanomisiaan. Näyttelijä yrittää anteeksipyynnöllään paikkailla eräässä haastattelussa paljon pahennusta aiheuttaneita sanojaan Kiinan ahdingosta.

Stone kertoi Cannesin punaisella matolla, että hänen mielestään Kiinaa kohdanneet maanjäristykset ja muu epäonni johtuu karmasta.

– En ole iloinen tavasta, jolla kiinalaiset kohtelevat tiibetiläisiä, koska mielestäni kukaan ei saisi olla toiselle ilkeä. Sitten tulivat maanjäristykset ja muu, ja ajattelin, että onko tämä karmaa? Kun et ole kiltti, sinulle tapahtuu pahoja asioita, Stone kommentoi Kiinan tilannetta.

Kommentit aiheuttivat pahennusta varsinkin kiinalaisessa mediassa. Stone jopa hyllytettiin Dior-merkin Kiinassa esitettävistä mainoksista, joissa näyttelijän piti olla mallina. Diorin Kiinassa toimiva toimisto on kertonut halunneensa ottaa etäisyyttä Stoneen tämän kommenttien vuoksi, sillä näyttelijän lausunnot eivät missään nimessä vastaa Dior-merkin mielipiteitä.

Anteeksipyynnössään Stone kertoo olevansa pahoillaan kaikesta mielipahasta, jota on kiinalaisille kommenteillaan aiheuttanut. Lisäksi Stone on ilmoittanut olevansa valmis auttamaan kiinalaisia selviytymään maanjäristysten aiheuttamasta ahdingosta, BBC-kertoo.