Tiedottaja: Angelina Jolie edelleen raskaana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksosia odottava näyttelijä Angelina Jolie on edelleen raskaana, vaikka huhut synnytyksestä levisivät pari päivää sitten lehdistössä. Ranskassa parhaillaan miesystävänsä Brad Pittin kanssa oleilevan Jolien tilaa seurataan nyt tarkasti.

– Angelina ei ole vielä synnyttänyt. Hän voi hyvin nauttien elämästään ja perheestään Ranskassa, Jolien tiedottaja kertoi People-lehdelle.

Entertainmen Tonight -ohjelma uutisoi pari päivää sitten, että Isla Marcheline ja Amelie Jane -nimiset tyttäret olisivat syntyneet keisarinleikkauksella katolisella klinikalla Aix-en alueella Ranskassa. Angelina on jo aiemmin kertonut haluavansa synnyttää lapset äitinsä kotimaassa ja nimetä heidät isovanhempiensa mukaan.

Kun lapset lähiaikoina syntyvät, kasvaa Jolie-Pitt -perheen lapsikatras jo kuuteen. Tällä hetkellä pariskunnalla on kuusivuotias Maddox, neljävuotias Pax, kolmevuotias Zahara ja kaksivuotias Shiloh. Angelinan raskauden paljasti taannoin hänen kanssaan Kunf Fu Panda -elokuvassa ääninäyttelevä Jack Black.