Ville Valolla erektio-ongelmia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen HIM-yhtyeen keulahahmo Ville Valo on paljastanut kärsivänsä lievistä erektio-ongelmista. Hän paljasti intiimin asian tuoreessa Kerrang-lehdessä.

Valo kertoi rocklehden haastattelussa, ettei kykenisi työskentelemään Britney Spearsin kanssa. Ei ainakaan selvin päin. Ville uskoo nimittäin ratkeavansa taas ryyppäämään, mikäli moinen yhteistyö joskus toteutuisi.

Työkuvioiden lisäksi Valo tuli puolivahingossa – ja puolihuumorilla – paljastaneeksi myös intiimejä asioitaan kuvaillessaan parasta koskaan tekemäänsä kappaletta.

– Sanotaan vaikkapa Sleepwalking Past Hope. Se on erittäin pitkä kappale, noin kymmenen minuuttia. Nyt kun ikää on tullut lisää, minulta kestää yhtä kauan saada ”pikkuveli” ylös. Kukapa tietää kuinka pitkiä kappaleemme ovat viiden vuoden kuluttua, Valo naureskeli.