Amy Winehousen paluu totaalisen reisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääasiassa huumeiden kanssa nykyisin vehtaava brittipoppari Amy Winehouse yritti tehdä perjantaina Portugalissa ”suuren paluukeikkansa”, jolla hänen oli määrä nousta takaisin popmaailman kärkikaartiin. Odotettu paluu meni kuitenkin totaalisen reisille.

Amy Winehouse myöhästyi tuttuun tapaansa omasta konsertistaan tunnin verran, minkä jälkeen narkkarirokkari heitti vajaan tunnin keikan Rock In Rio -tapahtumassa Lissabonissa. Myös varsinainen keikka epäonnistui pahasti, sillä popparin ääni ei kestänyt kuin muutaman kappaleen ajan ja hän joutui pyytämään yleisöltä anteeksi surkeaa lauluääntään.

Amy katosi jopa kertaalleen kesken keikan paniikissa takahuoneeseen. Hänen vasemmassa kädessään oli nähtävissä viiltohaavoja ja oikea käsi oli siteissä. Tapahtuman pääesiintyjä oli Winehousen sijaan kuitenkin Lenny Kravitz, joten yleisö ei ollut kovin pettynyt narkomaanitähden toilailuihin.