Lindsay Lohan ulkoilutti lesboystäväänsä avoimesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on jo pidempää seurustellut naisystävänsä Samantha Ronsonin kanssa. Äskettäin lesbosuhteen vahvisti lehdistölle myös Lindsayn isä. Nyt pariskunta on nähty ulkoilemassa yhdessä Hollywoodissa.

Varsin avoimesti käsi kädessä kävelleet Lindsay ja Samantha olivat mitä ilmeisimmin kävelyllä juuri tullakseen kuvatuksi, sillä he virnistelivät kameroille useaan kertaan, vaikka aiemmin he ovat vältelleet yhteiskuvia.

Samantha totesi vielä muutama päivä sitten TMZ-julkaisulle, ettei pariskunta seurustelustaan huolimatta harrasta keskenään seksiä. Tästä huolimatta heidät on nähty usein myös julkisesti suutelemassa ja viettämässä muutenkin helliä hetkiä.

Katso Lindsayn ja Samanthan kuvat tästä!