Adriana Lima keikistelee yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Adriana Lima poseeraa nyt rohkeissa kuvissa ELLE-lehden Italian version kannessa ja sisäsivuilla. Maailman haluttavimmaksi naiseksi äänestetty kaunotar nähdään sensuellin tyylikkäissä kuvissa myös yläosattomissa.

Mustavalkoisten kuvien kuvauspaikkana on toiminut muiden muassa naistenhuone, jonka wc-istuimella supermalli kiemurtelee. Adriana Lima nähdään myös nauttimassa muroja ja makoilemassa sängyllä. Katso ELLE-lehden kuvat tästä!

Bahialla Brasiliassa syntynyt kaunotar valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Hänet on nähty viime aikoina myös Maybellinen mainoskasvona.

Adriana Lima on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Hän seurustelee tällä hetkellä Minnesotassa pelaavan serbialaisen koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä. Katolilainen Lima on julkisesti kertonut säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.