Jättimäinen tulipalo ja räjähdys Universal Studioilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan Los Angelesin Universal Studioilla on pari tuntia sitten syttynyt suuri tulipalo, joka on tuhonnut jo useita suuria rakennuksia. Palopaikka on lähellä MTV Movie Awards -gaalan pitopaikkaa. Paikalta on raportoitu ainakin yksi suurempi räjähdys. Kukaan ei ole ilmeisesti loukkaantunut jättimäisessä palossa.

Palo sai E! Onlinen mukaan alkunsa äänitysstudiosta. Paloa on tällä hetkellä sammuttamassa noin sata palomiestä ja useat helikopterit pudottavat ilmasta vettä palopesäkkeiden päälle. Viranomaiset yrittävät myös estää palon leviämisen, sillä lähistöllä on paljon kuivaa heinikkoa, josta palo voisi levitä massiiviseksi maastopaloksi.

Viime yönä palopaikan läheisyydessä kuvattiin kansainvälisen virvoitusjuomamerkin televisiomainosta. Viime aikoina palopaikalla on kuvattu esimerkiksi uutta Indiana Jones -elokuvaa. Universal Studios on suosittu turistikohde, ja turistikierrokset studiolla on luonnollisesti keskeytetty palon takia, ja niiden toivotaan jatkuvan taas maanantaina. Tuli on mahdollisesti tuhonnut King Kong Ride -huvilaitteen.

Kuva tulipalon aiheuttamasta savupatsaasta löytyy tästä ja video samalta sivulta!