Basshunter : Please Don’t Go

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen dancepumppu Basshunter menestyi uskomattoman hienosti Britanniassa valloittamalla singlelistan kärkipaikan peräti viideksi viikoksi. Pian Basshunterin, eli Jonas Altbergin, esikoisalbumi julkaistaan Britanniassa englanninkielisenä painoksena.

Levyllä kuullaan myös pari uutta viisua, joista toinen on cover KC And The Sunshine Bandin vuonna 1979 levyttämästä ja KWS-yhtyeen 90-luvun alussa uudelleen hitiksi nostamasta Please Don’t -hitistä. Basshunterin versio noudattelee miehen tuttua peruskaavaa, joka ei tosin ole parhaimmillaan covereissa. Niinpä tällä kertaa tuloksena on vain keskinkertainen räpellys, jossa ei ole hittipotentiaalia oikein millään saralla.

Kappaleen tausta on halpaa pumppudancea ja Jonaksen vokaalit todella ponnettomia, joten mukaan ei ole saatu ujutettua lainkaan Basshunterille tyypillistä ja usein jopa itseironista hittikoukkua. Toivottavasti levyn käännösviisut on toteutettu hieman paremmin.

Pisteet 2/5