Lindsay Lohan esitteli jälleen alushousujaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen 17. kertaa järjestetyssä MTV Movie Awards -gaalassa vieraana ollut laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan vilautti jälleen kerran alushousujaan.

Pienessä violetissa hameessa gaalaan saapunut tähti pysähtyi kuvattavaksi, kun tuuli nosti yllättäen neidon hametta ja paljasti tähden alusvaatetusta, Daily Mail -kertoo. Viime aikoina lähinnä lesbosuhteestaan otsikoissa ollut Lohan saapui gaalaan yksin, ilman neidon tyttöystäväksi tituleerattua Samantha Ronsonia.

Muita illan seuratuimpia tähtiä MTV Movie Awards -gaalassa olivat muun muassa käsi kädessä poikaystävänsä Benji Maddenin kanssa juhlaan saapunut Paris Hilton, Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker sekä Tom Cruise vaimonsa Kate Holmesin kanssa. Kuvia Lindsay Lohanin tämänkertaisesta vilautuksesta voi nähdä tästä!