Transformers valittiin parhaaksi elokuvaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin Universal Studioilla järjestettiin eilen MTV Movie Awards -gaala vieressä raivonneesta suuresta tulipalosta huolimatta. Tulipalo ei vahingoittanut rakennusta, jossa gaala järjestettiin, joten juhla voitiin pitää suunnitelmien mukaan.

Illan juhlituin sankari oli näyttelijä Johnny Depp, joka pokkasi yhteensä kaksi palkintoa. Mies palkittiin parhaasta komediasuorituksesta Captain Jackin roolistaan Pirates of The Caribbean – Maailman laidalla -elokuvasta. Lisäksi mies sai parhaan roiston palkinnon Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street -elokuvasta, MTV:n nettisivusto kertoo.

Muita palkinnon saajia olivat muun muassa Will Smith, joka palkittiin parhaasta miesosasta I Am Legend -elokuvasta sekä Ellen Page, joka sai parhaan naisosan palkinnon Juno-elokuvan roolistaan. Parhaana elokuvana palkittiin Transformers. Kesän tähän asti parhaan elokuvan tittelin sai huimia katsojamääriä ympäri maailmaa kerännyt Iron Man.

Tässä kaikki palkinnon saaneet kategorioineen:

Paras elokuva: TransformersParas miesosa: Will Smith (I Am Legend)Paras naisosa: Ellen Page (Juno)Paras roisto: Johnny Depp (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street)Paras komediasuoritus: Johnny Depp (Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla)Paras taistelukohtaus: Sean Faris vs. Cam Gigandet (Never Back Down)Paras suudelma: Briana Evigan ja Robert Hoffman (Step Up 2 The Streets)Paras läpimurtorooli: Zac Efron (Hairspray)Tähän asti paras kesäelokuva: Iron Man