Angelina Jolie puolustaa lapsiaan aseilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolie on ostanut kotiinsa oikeita aseita. Viimeisillään raskaana oleva tähti varusti kotinsa aseilla parantaakseen lastensa turvallisuutta.

– Ostin turvallisuussyistä oikeita, toimivia aseita. Samanlaisia, joita käytimme Tomb Raider elokuvissa. Jos joku tulee kotiini ja yrittää vahingoittaa lapsiani, en epäröi ampua heitä, Jolie kommentoi The Sun -lehdelle.

Lapsiaan suojeleva Jolie sanoo hänen ja Brad Pittin hyväksyvän aseet kotona ja osaavan myös käyttää niitä. Jolie aikoo lastensa kasvettua opettaa heille myös itsepuolustusta. Tähden mukaan jokaisen pitäisi osata taistelutekniikoita, jotta osaisi puolustaa itseään.

– Brad ja minä haluamme lastemme oppivan itsepuolustusta. He joutuvat joku päivä vielä tappeluun, joten heidän on parempi oppia, miten huolehtia itsestään, Jolie kertoo.

Viime päivinä on liikkunut huhuja, joiden mukaan Jolie olisi synnyttänyt kaksoset Ranskassa. Tähden edustaja on kuitenkin kiistänyt moiset huhut ja ilmoittanut tähden olevan vielä raskaana. Pariskunta on kuitenkin valmistautunut kaksosten tuloon lennättämällä Yhdysvalloista sairaalahenkilökuntaa Ranskaan, jossa he ovat päättäneet asua lasten syntymän aikaan.

Jolie itse on julkisuudessa kertonut nauttivansa raskaana olemisesta. Vanity Fair -lehden mukaan tähti on kertonut tuntevansa olonsa raskaana ollessaan seksikkääksi, sillä naisen tulevien kaksosten isä Brad Pitt pitää raskautta seksikkäänä.