Retropop : Aika haavat parantaa

Singlet · Stara.fi

Lempäälästä ponnistava Retropop teki näyttävän nousun hittikastiin esikoissinglelläään Pieni ja ihmeellinen. Yhtyeen toinen single 15-vuotiaana jatkoi niin ikään hittilinjalla, joten Pieni ja ihmeellinen -esikoisalbumia odotettiin mielenkiinnolla.

Teinimaailmasta laulavat teinit julkaisevat nyt kolmannen singlensä Aika haavat parantaa. Aikaisempien sinkkujen mallikas soundimaailma ei toistu enää tässä rallissa, joka lähentelee kokonaisuutena jo korniutta. Soundillisesti kappale on varsin kevyttä kamaa, sillä melodiat, sanat, äänimaailma ja kappaleen rakenne tuovat elävästi mieleen Jonnan (Tervomaa) vuonna 1984 julkaistun esikoisalbumin. Siis lastenlaulut.

Lastenlauluksi kategorioitavassa discopopissa erityisen häiritsevää on naisvokalistin venyttävä laulutyyli, jota ei kykene kovin pitkään kuuntelemaan. Sen johdosta kappaleen yleisfiilis on kuin takavuosien Tenavatähti-kilpailussa.

Pisteet 2/5